Je eigen keuken ontwerpen!

Keuken Ontwerpen – Dat doet u gemakkelijk bij Wilka: keukenhandel in goedkope Duitse keukens van de beste kwaliteit! Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van Duitse keukens en zijn aanzienlijk goedkoper dan onze concurrenten. 

Wij begrijpen dat u een unieke keuken wilt. Hoewel maatwerk in beperkte mate beschikbaar is omdat de keukens voor gemonteerd worden aangeleverd, kunnen wij u toch een zekere mate van vrijheid geven bij de keuken ontwerpen. Doorloop alle stappen, stel uw eigen keuken samen en ontvang een scherpe offerte voor uw nieuwe keuken ontwerp!

 

Geen ingewikkelde programma’s of downloads van grote, zware programma’s. Als u bij Wilka uw goedkope keukens wilt ontwerpen zorgen wij er voor dat dit zo gemakkelijk mogelijk kan. Meer weten over de speciale functionaliteiten van het systeem? Die leggen we hier stap voor stap uit. Met het online design programma kun je gemakkelijk je eigen keuken ontwerpen 

Keuken Ontwerpen Online in 5 stappen

Keuken ontwerpen zijn niet moeilijk om te maken, als u weet welke stappen u moet doorlopen. Ook daarom hebben we een rondleiding door het online tekenprogramma voor u opgesteld. Zo weet u altijd zeker dat u alle stappen heeft vervuld en zo snel mogelijk een offerte kunt ontvangen voor uw nieuwe keuken ontwerp!

 

Voor u begint: neem de maten van het vloeroppervlak van de toekomstige keuken. U kunt dit uittekenen in de eerste stap van het ontwerp en zo een waarheidsgetrouwe 3D keuken ontwerpen.

 

U hoeft niets te installeren om het programma te gebruiken, Adobe Flash Player is aanwezig op bijna alle computers. Werkt het programma niet? Update Adobe Flash en probeer het nogmaals.

 


1. Stijl en Plattegrond

Klik op “start direct met ontwerpen” en maak een keuze uit de 4 keukenstijlen. U kunt kiezen tussen een  “glad front”, “greeploos”, “kaderfront” of “rustieke” keuken. Wanner u de stijl gekozen heeft, kunt u de vorm van uw ruimte selecteren. Om het gemakkelijker te maken hebben wij een aantal standaard vormen voor u gemaakt. Lijkt uw kamer hier niet op? Gebruik dan de knop: “vrije selectie” om uw kamer te tekenen. Vul de afmetingen van Wand A (breedte) en Wand B (lengte) in, als ook de plafondhoogte. Alle maten moeten worden ingevuld in centimeters! Klik op “volgende” als u door wilt gaan met uw keuken ontwerpen.

2: Deuren, Ramen, Aansluitingen & Verwarming

Voordat uw keuken ontworpen kan worden is het een goed idee om eerst uit te tekenen waar de huidige wateraansluitingen lopen of dat er nieuwe water aansluitingen moeten komen. Ook de elektriciteit, het gas en de diverse aansluitingen voor apparatuur moeten in kaart worden gebracht eer u kunt beginnen met het keuken ontwerpen. Plaats alle ramen en deuren, afscheidingswanden, aansluitingen en verwarming om door te gaan naar de volgende stap. U kunt de verschillende onderdelen gemakkelijk plaatsen door ze naar de plattegrond te slepen. 

 

3: Kasten, Apparaten en Accessoires

Nu is het tijd voor de daadwerkelijke inrichting. En zeg nu zelf: dat is toch het belangrijkste als u een keuken ontwerpen gaat! Positioneer de keukenkastjes, onderkasten, een kookeiland, afzuigkap en apparaten op een manier die u mooi vindt. Wanneer u nog ruimte over heeft, kunt u het ontwerp nog verder personaliseren door een tafel, stoel of barkruk aan het 3D ontwerp toe te voegen.

Ook decoratie mag natuurlijk niet ontbreken: Richt uw nieuwe keuken in met diverse accessoires, zoals een snijplank of wandklok. Een eigen keuken ontwerpen was nog nooit zo leuk! Bent u tevreden met de indeling? Ga dan door naar de volgende stap →

 

4: Kleuren van Fronten, Korpus, Werkblad & Muren

Wanneer u alles in de keuken heeft geplaatst, is het zaak om de beste kleur voor uw keuken uit te zoeken. Het werkt heel simpel: Selecteer hetgeen dat u in wilt kleuren en klik op de kleur. U kunt tevens ook de kleur en het materiaal van de vloer bepalen. Wanneer u elk onderdeel in de keuken gekleurd hebt klikt u op volgende.  

 

5:  ontvang een vrijblijvende Offerte

Is uw 3D keuken ontwerp helemaal volledig? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen! Vul uw gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen voor een messcherpe offerte voor uw droomkeuken! Het invullen van uw gegevens dient meerdere doelen: ook kunt u zo uw ontwerp terugkijken wanneer u maar wilt en kunnen wij uw ideeën voor u uitwerken. Klik op volgende of ga terug naar uw eigen keuken ontwerp! 

 


3d Keuken Ontwerpen met Wilka

Wilt u liever kiezen uit onze verschillende keukenvoorbeelden in plaats van uw eigen keuken ontwerpen? Ook dat is natuurlijk geen enkel probleem. Lees meer over de verschillende soorten keukens die wij aanbieden in onze keuken groothandel.

 

wij zijn dealer van:

Scherpe Offerte voor eigen Keuken Ontwerp

Kom langs in de showroom of neem contact met ons op, want bij Wilka Keukenhandel krijg je altijd een voordelige keuken die aansluit op u wensen! Gemiddeld zijn wij tot 40% goedkoper dan onze concurrenten. Waarom kiest u voor ons? Simpel, wij zijn gespecialiseerd in grote en kleine projecten en hebben jaren lang ervaring in de markt. Daarnaast zijn wij de goedkoopste leverancier in Nederland en Duitsland. Probeer ons 3D keuken design programma en wie weet bent u straks uw eigen keuken aan het ontwerpen.

 

Waarom kiest u voor ons?

Informatie                            Openingstijden


-wij zijn gespecialiseerd in kleine en grote projecten

-wij hebben jaren lange keuken ervaring

-wij zijn het voordeligste adres van Nederland en Duitsland

-wij zijn een no-nonsense bedrijf

-wij ontwerpen in 3-D

-wij geven u meteen de scherpst mogelijke offerte                        

-wij leveren snel 

-wij geven goede service

-wij zijn het aanspreekpunt voor uw klant bij storingen

adres (Keuken ontwerpen alleen op afspraak)
Showroom te bezichtigen op afspraak.

 

Wilka Keukengroothandel B.V.

Smidsstraat 26

8601 WB Sneek, Friesland
E-mail: info@wilkahandel.nl

Tel. 06-48837076

Kvk nummer: 65747704

 

 

 

  

MA: 10.00 - 16.00

DI  :  10.00 - 16.00

WO: Gesloten

DO:  10.00 - 16.00

VR:  10.00 - 16.00

ZA: Gesloten

ZO: Gesloten