Outlet keukens Duitsland

Gaat u normaal gesproken voor outlet keukens naar Duitsland? Dat hoeft vanaf nu niet meer! Wij zijn gevestigd in Sneek en bij ons vindt u Duitse keukens voor een scherpe prijs. Wilka Keukens is een vakhandel in keukens van kwalitatieve Duitse merken. U vindt bij ons de volgende merken:

 • Schröder
 • Nobilia
 • Boretti. 

Hierbij hoort natuurlijk ook apparatuur van A-merk kwaliteit. Hierom leveren enkel apparatuur van merken zoals Whirlpool, Bauknecht en Zanussi. De keukens die wij bieden zijn van zeer hoge kwaliteit en worden volledig gemonteerd aangeleverd op locatie. Vanaf nu hoeft u niet meer voor outlet keukens naar Duitsland, omdat de keukens die wij aanbieden minstens zo goedkoop zijn. Wij zijn zelfs 40% goedkoper dan onze concurrenten!

 


Kom langs in de Showroom!

Wilka Keukengroothandel

Smidsstraat 26A

8601 WB Sneek

info@wilkahandel.nl

085-30 35 682


Goedkope keukens Duitsland

In Duitsland zijn keukens vaak veel goedkoper dan in Nederland. Om deze reden zijn veel mensen bereid om de grens over te gaan, wat natuurlijk zeer begrijpelijk is. De reden dat wij het nu voor een nog lagere prijs kunnen aanbieden is omdat onze lijntjes zeer kort zijn. Wij kopen rechtstreeks in bij de fabriek en uw nieuwe keuken wordt compleet voor gemonteerd bij u afgeleverd. 

 

Wanneer u ervoor kiest om outlet keukens in Duitsland te kopen, dan kan de prijs hoger liggen om een aantal redenen. De keukenverkoper heeft de keuken waarschijnlijk al duurder moeten inkopen en moeten daar zelf ook nog iets op verdienen. Hierdoor gaat de prijs al snel een paar keer over de kop en betaalt u onnodig veel geld! Daarnaast loopt u vaak onbewust ook risico, omdat de Duitse monteur in de meeste gevallen niet bevoegd is om keukens te plaatsen in Nederland. Dit lijkt in het eerst opzicht misschien niet zo erg maar het kan wel uw garantie in gevaar brengen.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Keukens voor bedrijven

Wij hebben door de jaren heen al regelmatig samenwerkingen gedaan met bedrijven. Vooral grote organisaties kochten vaak outlet keukens in Duitsland, maar nu kunt u ook bij ons in Sneek terecht voor nog lagere prijzen! Wij zijn betrouwbaar keukenpartner voor verschillende woningcorporaties en bedrijven in de vastgoedsector. Om deze reden hebben wij hier speciaal een programma voor opgesteld die uitsluitend bedoeld is voor bedrijven. 


Speciaal ontzorgingsprogramma

Het speciale programma voor bedrijven wordt ook wel ons ‘ontzorgings programma’ genoemd. Wij begrijpen natuurlijk als geen ander dat u het druk heeft en hierom willen wij u graag ontzorgen tijdens het bouwproject van de keukens. Het programma bestaat uit:

 

 • Het project wordt volledig ingemeten
 • Persoonlijk maatadvies
 • Het ontwerpen en de technische tekeningen
 • Levering en montage
 • Nazorg

Daarbij blijven wij uw aanspreekpunt en zit u dus niet met allerlei tussenpersonen waardoor misverstanden kunnen ontstaan. Wanneer u meerdere keukens wilt afnemen voor grote projecten kunt u een afspraak met ons maken. Wij komen graag bij u langs om duidelijke afspraken te maken en alles op te meten.

 

Geen onverwachte verassingen!

Wanneer u voor outlet keukens naar Duitsland gaat krijgt u misschien een scherpe prijs, maar u ontvangt vaak minder service. Bij Wilka ontvangt u naast een scherpe prijs ook een hoge service. Wij maken altijd vooraf een ontwerp, zodat u exact weet hoe de keukens eruit komt te zien. Hierdoor kunt u zien of alles wat u heeft uitgezocht goed bij elkaar past. 

 

Het ontwerp wordt volledig in 3D aangeleverd. Het ontwerp is al volledig uitgemeten, zodat wij zeker weten dat het perfect past. Omdat u kiest voor een goedkope keuken betekent dit natuurlijk niet dat u hoeft in te leveren op de kwaliteit! Bij ons ontvangt u altijd een totaal pakker en service staat bij ons hoog in het vaandel!

 


Waarom Wilka Keukenhandel?

Naast het feit dat de normale prijs die Wilka hanteert goedkoper is dan die van outlet keukens in Duitsland, zijn er nog een aantal redenen waarom u voor ons zou kunnen kiezen. Wij hebben het nog even voor u op een rijtje gezet:

 • Jarenlange ervaring
 • Specialist in zowel kleine als grote projecten
 • Ontzorgingsprogramma voor bedrijven
 • Vooraf wordt alles ingemeten, hierdoor past de keuken altijd perfect!
 • 3D ontwerp door middel van de nieuwste technologie
 • Technische tekeningen
 • Lage prijs en een scherpe offerte
 • Snelle levering
 • Keukens worden compleet aangeleverd
 • Goede nazorg; wij blijven het aanspreekpunt bij problemen!

 

Bij storingen of problemen zijn wij het aanspreekpunt voor uw klanten. Hierdoor hoeft u zelf geen tussenpersoon te zijn en kunnen wij de problemen voor u verhelpen. Deze service krijgt u meestal niet bij een keuken outlet in Duitsland. Bij problemen moet u dan altijd naar het buitenland bellen en het is vaak ver rijden. Dit brengt ook weer een hoop kosten met zich mee. 

 

Goedkoper dan outlet keukens in Duitsland

Wij zijn een budget keuken outlet waar de gemiddelde prijs voor een complete keuken lager ligt dan waar u elders enkel een goedkoop keukenblok krijgt. Bent u benieuwd naar de exacte prijs van een keuken? Vraag dan een offerte aan. U kunt natuurlijk ook altijd een afspraak maken om bij ons langs te komen in de showroom! Graag tot ziens!

 

Wilka Keukenhandel – Waar de normale prijs lager ligt dan die dan outlet keukens in Duitsland!