Schroder Keukens

Schroder Keukens – ook wel Schröder Küchen genoemd, is een luxe keukenmerk uit Duitsland dat al bijna een eeuw bezig is in de branche. Het toen nog kleine bedrijf dat buffetkasten produceerde is in korte tijd uitgegroeid tot een gigant in keukens, zowel in Nederland en Duitsland als in de rest van Europa. In 1967 werd het bedrijf overgenomen door Hermann Schröder, die de productie richtte op inbouwkeukens. Door de jarenlange ervaring in het maken van buffetkasten, ging het ontwikkelen van nieuwe keukens ook gemakkelijk. De productieoppervlakte werd uitgebreid en de fabriek verplaatste zich van Bünde naar Kirchlengern om gemakkelijker te kunnen groeien. 

Schroder Keukens heeft inmiddels handelspartners over de hele wereld en is in korte tijd uitgegroeid als een van de beste keuken merken! Kom snel naar Wilka keukenhandel en bekijk uw favoriete goedkope keukens!

schroder keukens budget keuken voorbeeld wilka keukengroothandel

ScHroder Keukens Assortiment

Schroder Keukens assortiment richt zich op verschillende soorten keukens, namelijk: budget keukens, basis keukens en luxe keukens. Heeft u specifieke informatie nodig over een van deze Schröder Küchen? Bekijk dan de bijbehorende pagina! Hier staat alles uitgelegd over de verschillende mogelijkheden in het Schroder keukens assortiment. Bij deze keukens is tevens (beperkt) maatwerk beschikbaar, de meubelen zijn echter niet modulair samen te stellen. Dat wil zeggen dat u de kleur, materialen, deuren grepen en meer kunt kiezen, maar de indeling van de kasten vast staat. De Schroder Keukens komen voor gemonteerd aan vanuit de fabriek en kunnen daarom niet vrij gekozen worden. Liever nergens aan vastzitten? Laat dan vandaag nog uw keuken ontwerpen!

Schroder Keukens Kwaliteit & Ervaringen

Schroder keukens kwaliteit staat altijd hoog in het vaandel. De goedkope keukens worden geproduceerd met oog voor detail en tegen een concurrerende prijs. Schroder is daarnaast specialist op het gebied van houten fronten en kan een keuken greeploos afleveren. Ook zijn de gemiddelde ervaringen met een Schröder Küchen erg goed: mensen geven dit bedrijf gemiddeld een 4.9/5 in de reviews. Dit geeft aan dat Schroder Keukens kwaliteit levert en veel tevreden klanten heeft.

schroder keukens logo wilka keuken groothandel

Schroder keuken prijs

Schroder Keukens zijn in vergelijking met een andere complete keuken zeer goedkoop. Bij Wilka Keukenhandel doen we daar nog een stapje bovenop: onze keukens zijn gemiddeld tot wel 40% goedkoper! Bekijk de bijbehorende keuken om de prijs weer te geven, of navigeer naar de pagina: prijsvoorbeelden. De Schroder Keukens prijzen liggen bij ons een stuk lager dan bij de concurrent. Kom eens langs in onze showroom of vraag online een offerte of ontwerp aan.

Schroder keukens kopen

Schroder Keukens kopen? – natuurlijk bij Wilka Keukenhandel! Kies uw favoriete accessoires uit de lijsten en personaliseer uw keuken. Heeft u ook behoefte aan keukenapparatuur, dan kunnen wij u hierin assisteren. Waarom kiest u voor Wilka? Simpel, omdat wij ervaring hebben met verschillende soorten projecten en tevens gespecialiseerd zijn in de technische kant van het verhaal. Wij maken uw leiding schema’s, technische tekeningen en zorgen dat uw keuken altijd past! Voor de scherpste offerte, de beste kwaliteit en de beste service neemt u snel contact op met Wilka of plan een afspraak in onze showroom! 


Waarom kiest u voor ons?

Informatie


-wij zijn gespecialiseerd in kleine en grote projecten

-wij hebben jaren lange keuken ervaring

-wij zijn het goedkoopste adres van Nederland en Duitsland

-wij ontzorgen u, uw tijd is kostbaar

-wij zijn een no-nonsense bedrijf

-wij meten in (uw keuken past altijd)

-wij ontwerpen in 3-D

-wij maken technische tekeningen en leidingsschema's

-wij geven u gelijk de scherpst mogelijke offerte

-wij leveren snel en alleen compleet

-wij geven goede service

-wij zijn het aanspreekpunt voor uw klant bij storingen

adres (bezoek alleen op afspraak)

 

Wilka Keukengroothandel B.V.

Smidsstraat 26A

8601 WB Sneek, Friesland

info@wilkahandel.nl

Telefonisch contact