Nobilia Keuken

Nobilia Keuken – of Nobilia Küchen is een Duits bedrijf dat al meer dan 70 jaar de beste keukens op de markt maakt. Van een kleine meubelmakerij in Avenwedde is het bedrijf sinds 1945 alleen maar gegroeid. Van kasten naar keukens, hoe gaat dat eigenlijk? Na jarenlange productie van buffetkasten en de snelle groei van het bedrijf, wordt de bedrijfsnaam in 1967 veranderd. Vanaf nu richten de 145 medewerkers zich op inbouwkeukens. In 1994 wordt een record gehaald: er worden ruim 1000 keukens per dag gemaakt. Nobilia keuken richt zich in 2007 op milieu certificaten om meer te doen voor het klimaat. Vandaag de dag is Nobilia de marktleider op het gebied van keukens in Duitsland. De twee grootste productielocaties in Duitsland zijn allebei eigendom van de firma. In het jaar 2015 werden er 630.000 keukens gemaakt. 

nobilia keuken milieu certificeringen

Nobilia Keuken Assortiment

Nobilia Keuken assortiment bestaat uit drie verschillende soorten keukens, namelijk: budget keukens, basis keukens en luxe keukens. Als u meer wilt weten over de specifieke keukens, bekijkt u de bijbehorende pagina’s. Bij deze keukens is maatwerk mogelijk, maar de meubelen zijn niet allemaal modulair samen te stellen. Dit komt omdat de keukens voor gemonteerd worden afgeleverd uit de fabriek. Natuurlijk kunt u wel kiezen voor verschillende kleuren, grepen, deuren, werkbladen en kastjes. Navigeer naar de pagina en selecteer uw verschillende opties uit de catalogus op de website. Wel zelf uw keuken ontwerpen? Bekijk de mogelijkheden van ons online tekenprogramma!

Nobilia Keuken Ervaringen & Kwaliteit

De kwaliteit van een Nobilia Keuken in vergelijking met de prijs is hoog. U krijgt namelijk veel keuken voor uw geld! Wilka Keukenhandel is gespecialiseerd in goedkope keukens en is gemiddeld tot 40% goedkoper dan de concurrentie! Bij Nobilia staat kwaliteit hoog in het vaandel. Ook daarom zijn de ervaringen van deze keukens zeer goed. Meer weten over onze keukens? Neem dan snel contact op

nobilia keuken kopen voorbeeld wilka keuken groothandel

nobilia keuken prijs

Een keuken kopen is vaak een dure aankoop, maar dat hoeft niet zo te zijn! Bij Wilka Keukens kunt u de Nobilia keuken prijs vinden bij de bijbehorende keukens, of bij de pagina: prijsvoorbeelden. Aangezien Nobilia de grootste keukenproducent van Duitsland is en haar keukens door heel Europa verkocht worden, kunnen zij een lage prijs bieden. Bij Wilka doen we daar nog een stap bovenop, bij ons zijn uw keukens altijd goedkoper! Nieuwe Nobilia keukens zijn spotgoedkoop. Heeft u nog vragen over de Nobilia keuken prijs? Stel ze aan onze productspecialisten!

nobilia keuken kopen

Nobilia keuken kopen? Dat kan natuurlijk bij Wilka Keukenhandel. Bekijk uw favoriete keuken, beslis over de kleuren, grepen, kastjes en meer. U kunt ook uw eigen keuken samenstellen! Voor betaalbare kwaliteit komt u naar Wilka. Wij hebben veel ervaring met grote en kleine projecten, zijn het aanspreekpunt voor problemen en leveren altijd de allerbeste service. Daarnaast kunnen wij u ontzorgen: wij maken technische tekeningen en leidingsschema's. Uw keuken past altijd bij Wilka! Kom snel langs en bekijk uw favoriete Nobilia Keuken in onze showroom!


Waarom kiest u voor ons?

Informatie


-wij zijn gespecialiseerd in kleine en grote projecten

-wij hebben jaren lange keuken ervaring

-wij zijn het goedkoopste adres van Nederland en Duitsland

-wij ontzorgen u, uw tijd is kostbaar

-wij zijn een no-nonsense bedrijf

-wij meten in (uw keuken past altijd)

-wij ontwerpen in 3-D

-wij maken technische tekeningen en leidingsschema's

-wij geven u gelijk de scherpst mogelijke offerte

-wij leveren snel en alleen compleet

-wij geven goede service

-wij zijn het aanspreekpunt voor uw klant bij storingen

adres (bezoek alleen op afspraak)

 

Wilka Keukengroothandel B.V.

Smidsstraat 26A

8601 WB Sneek, Friesland

info@wilkahandel.nl

Telefonisch contact