Boretti Keuken

Boreti Keuken Kopen? – Natuurlijk Bij Wilka Keukenhandel! Boretti keukens zijn een begrip onder de keukens. Het merk ‘Boretti’ werd in 1995 opgericht en onderscheidt zich met een prachtig Italiaans design van topkwaliteit. De keukencollectie van Boretti is niet alleen geïnspireerd op de Italiaanse keuken, maar de keukens worden hier ook ontworpen en geproduceerd door familiebedrijven uit Italië. In de jaren nadat Boretti was opgericht heeft het merk zich razendsnel doorontwikkeld en is het een gerespecteerde speler geworden binnen het keukenlandschap. Wilka Keukenhandel kan u een Boretti keuken leveren tegen een verkoopprijs die tot wel 40% goedkoper is dan de concurrerende aanbieders.

Boretti Keukens – Tot Wel 40% Goedkoper!

Wilka Keukenhandel is een groothandel in keukens. Daarnaast hebben we een heuse Boretti keuken outlet; dat houdt in dat wij uw keuken rechtstreeks vanuit de fabriek op maat kunnen leveren. Dit bespaart ons (en indirect u) dus ook veel kosten. Op het gebied van keukens behoren wij tot de meest voordelige aanbieders van Nederland en Duitsland. Daarnaast staat kwaliteit net zo hoog bij Wilka Keukenhandel in het vaandel als een goede prijs; u hoeft dus absoluut niet te vrezen voor de kwaliteit van een Boretti Keuken als u alleen afgaat op de verkoopprijs.

 

Kortom, zoekt u een kwalitatief hoogwaardige Boretti keuken tegen een scherpe prijs? Wilka Keukenhandel is uw beste en meest voordelige keukenpartner voor goedkope keukens!

boretti keuken kopen logo
Boretti Keuken: Passione in Cucina

Locatie

 

Wilka Keukengroothandel

Smidsstraat 26A

8601 WB Sneek

Friesland, Nederland

 

Email: info@wilkahandel.nl

Telephone: +31853035682


Boretti Keukens – Speciaal Ontzorgingsprogramma

Koopt u een Boretti keuken? Dan biedt Wilka Keukenhandel een speciaal programma om u zoveel mogelijk te ontzorgen; dat houdt in dat wij u zo min mogelijk willen ‘opzadelen’ met randzaken rondom u Boretti Keuken aankoop. Dit uit zich in de volgende, concrete, actiepunten die u van ons kunt verwachten:

 

  • Maken van technische tekeningen
  • Wij achterhalen de afmetingen van uw keuken
  • Onze specialisten stellen leidingschema’s op
  • Wij bieden u een complete offerte

·

Boretti Keuken Kopen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden via de Boretti outlet store of wilt u gewoon inspiratie opdoen voor een nieuwe keuken? Dan bent u van harte welkom om langs te komen naar de showroom van Wilka Keukenhandel in Sneek. Onze specialisten staan u graag te woord om toelichting te geven op uw wensen of vragen. U kunt natuurlijk ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen via het online contactformulier.

 

De Boretti keuken kan vanuit de keuken outlet nieuw aan u geleverd worden. Daarnaast kunt u zowel bij ons terecht voor de kleinere als grote projecten, particulier of zakelijk. Bij Wilka Keukenhandel kunt u er zeker van zijn dat u een Boretti Keuken aanschaft tegen de laagste prijs!