Op zoek naar een Keukenaanbieding?

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan heeft u natuurlijk het liefst een keuken uit de aanbieding! Want waarom zou u meer gaan betalen dan nodig is? Dat zijn wij van Wilka Keukenhandel helemaal met u eens! Wij willen alleen niet dat onze klanten afhankelijk zijn van keukenaanbiedingen. Hierom bieden wij een ruim assortiment keukens aan waarvan de standaardprijs lager is dan de aanbiedingsprijs die u elders ziet! 

 

We hebben het allemaal wel een meegemaakt; u ziet een goede aanbieding, maar u bent net een dag te laat. Vervolgens moet u ineens weer de volle prijs betalen. Dit kan natuurlijk niet! Het gebeurt ook vaak dat de standaardprijs vooraf aan de afprijzing omhoog wordt gedaan. Hierdoor krijgt u in verhouding minder korting. Dit zijn voor ons goede voorbeelden van hoe het niet moet. Wat kunt u van ons verwachten? Goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs!


Kom langs in de Showroom!

Wilka Keukengroothandel

Smidsstraat 26A

8601 WB Sneek

info@wilkahandel.nl

085-30 35 682


Direct de Beste Prijs en geen Misleidende Keukenaanbieding!

Wij verplaatsen ons altijd in de klant en hanteren eerlijke prijzen. Hiermee zijn wij gemiddeld tot 40% goedkoper dan onze concurrenten! Hierbij leveren wij zowel aan particulieren als bedrijven. De reden dat wij de goedkoopste keukens kunnen aanbieden tegen een prijs die lager ligt dan de gemiddelde keukenaanbieding is; omdat de keukens rechtstreeks uit de fabriek aan ons worden geleverd. Hierdoor is maatwerk wel mogelijk, maar niet volledig. 

 

De keukens die wij aanbieden zijn van de Duitse merken: Schröder, Nobilia en Boretti Deze merken kenmerken zich door haar hoge kwaliteit. De apparatuur die wij leveren zijn van de merken: Bauknecht, Whirlpool, Zanussi, AEG en Boretti. Dit zijn echte A-merken van hoge kwaliteit!

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Keukens voor ieder Budget

U krijgt bij ons altijd direct de beste prijs in plaats van misleidende keukenaanbiedingen! U hoeft niet langer opzoek naar keukens op prijs vergelijkingssites. Wij besparen onze klanten deze moeite en leveren graag een beetje extra service. Door te kijken bij prijsvoorbeelden op onze website krijgt u een indruk van wat u voor welke prijs kunt verwachten. Zo heeft u bijvoorbeeld al een standaard budgetkeuken voor nog geen €1000! Ondanks onze lage prijzen, staan kwaliteit en service hoog bij ons in het vaandel. Wat ons als Wilka keukenhandel echt kenmerkt is:

  • Jarenlange Ervaring
  • Goedkoopste Keukenaanbieder ban Nederland en Duitsland
  • Direct een scherpe offerte
  • Complete keuken goedkoper dan de gemiddelde keukenaanbieding
  • Gespecialiseerd in grote (zakelijke) projecten als projecten voor de particulier
  • Wij leveren alleen compleet en zeer snel!

 

Betaal niet teveel en laat u niet langer misleiden! Plan gerust een afspraak met ons in en kom langs in onze showroom. U kunt dit online doen, of door te bellen naar 085-3035682. Graag tot ziens in onze showroom!