Keuken Kopen In Duitsland

Keuken Kopen Duitsland – vaak gezocht door oriënterende kopers op zoek naar de goedkoopste keuken. De algemene consensus is dat de keuken in Nederland altijd duurder is dan in Duitsland. Maar dat is natuurlijk niet zo, aangezien Wilka keukenhandel dezelfde keukens levert tegen 40% korting!

 

Lees ik dat goed, denkt u? Jazeker, wij leveren Duitse keukens van de merken Schroder en Nobilia compleet voor gemonteerd bij u af, en dat direct uit de fabriek. Geen kortere lijntjes mogelijk! Zelfs de Duitse keukenverkoper heeft de keuken waarschijnlijk duurder ingekocht dan dat wij hem verkopen. Vandaar dat het zeker geen zin heeft om de keuken uit Duitsland te halen. Wilka Keukengroothandel levert uw product bij u af wanneer u een keuken wilt kopen in Duitsland.

 

Is een Duitse Keuken Goedkoper? 

Op deze vraag bestaat een kort antwoord. In het algemeen: ja, waarschijnlijk wel. Bij Wilka keukenhandel verkopen wij echter de Duitse keukens gemiddeld tot 40% goedkoper in Nederland! U hoeft dus niet meer naar Duitsland om de goedkope keuken te kopen, maar kunt dezelfde keuken nu voor een bodemprijs in Nederland bestellen. Bij Wilka is de keuken goedkoper. Dus, waarom zou u nog naar Duitsland rijden? Maak snel een afspraak en kom naar onze keuken showroom in Sneek, Friesland. Hier vindt u alle soorten keukens uit ons ruime assortiment en kan een specialist u voorzien van de juiste informatie.

 

Voor de duidelijkheid: Duitse keukenhandelaren hanteren wel lagere prijzen dan de gemiddelde keukenverkoper in Nederland. Wilka Keukengroothandel kan deze keukens echter voor zo’n lage prijs aanbieden dat het financieel gezien voor u niet slim is om dezelfde keuken toch uit Duitsland te kopen. Wij zijn namelijk tot 40% goedkoper dan onze concurrenten!

 

Risico’s - Keuken Kopen Duitsland

Een element dat vaak over het hoofd wordt gezien door de consument is dat er bij een keuken kopen in Duitsland vaak juridische problemen om de hoek komen kijken. Een Duitse keuken monteur is vaak niet gecertificeerd om keukenapparatuur in Nederland te plaatsen. Dat betekent ook dat ze niet eens bevoegd zijn om de stekkers aan te sluiten. Dit kan natuurlijk vergaande gevolgen voor uw garantie hebben.

Daarnaast, als u een keuken koopt in Duitsland, betaalt u gewoon het Nederlandse BTW-tarief. Dit is toe te schrijven aan de Europese regels die bepalen dat Duitse bedrijven die voor meer dan €

50.000,- per jaar exporteren het BTW-tarief betalen die gelden voor het desbetreffende ontvangstland.

 


Conclusie –in Nederland of Duitsland een Keuken Kopen?

Een keuken kopen in Duitsland lijkt op het eerste gezicht een goed idee. Maar er zitten een boel haken en ogen aan verbonden. Juridisch gezien neemt u de nodige risico’s wanneer een keuken niet aan de verwachtingen voldoet. Een keuken in Nederland kopen zal dan wellicht iets duurder zijn, maar u bent in ieder geval verzekerd van goede randvoorwaarden.

 

Bij Wilka Keukenhandel betaalt u alsnog tot 40% minder dan concurrenten, vanwege outlet levering, maar kunnen we toch dezelfde kwaliteit leveren als een leverancier uit Duitsland. U bent van harte welkom om onze showroom in Sneek te bezoeken of contact op te nemen met een van onze keukenspecialisten via het contactformulier.  

 


Waarom kiest u voor ons?

Informatie


-wij zijn gespecialiseerd in kleine en grote projecten

-wij hebben jaren lange keuken ervaring

-wij zijn het goedkoopste adres van Nederland en Duitsland

-wij ontzorgen u, uw tijd is kostbaar

-wij zijn een no-nonsense bedrijf

-wij meten in (uw keuken past altijd)

-wij ontwerpen in 3-D

-wij maken technische tekeningen en leidingsschema's

-wij geven u gelijk de scherpst mogelijke offerte

-wij leveren snel en alleen compleet

-wij geven goede service

-wij zijn het aanspreekpunt voor uw klant bij storingen

adres (bezoek alleen op afspraak)

 

Wilka Keukengroothandel B.V.

Smidsstraat 26A

8601 WB Sneek, Friesland

info@wilkahandel.nl

Telefonisch contact