De Goedkoopste Keukens tot 1000 euro

Bent u op zoek naar de goedkoopste keukens? Dan kunnen wij van Wilka keukenhandel gegarandeerd iets voor u betekenen! Ik hoor u denken ‘de goedkoopste?’ Ja! Wij zijn 40% goedkoper dan andere bedrijven binnen onze markt en bieden zelfs de goedkoopste keukens tot €1000 aan! Wij snappen als geen ander dat een keuken altijd een grote investering is. U heeft net een huis gekocht en daar hoort natuurlijk een mooie keuken bij. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn of haar woning in te richten met een mooie keuken. Hierom hanteren wij altijd een eerlijke prijs. Ook werken wij regelmatig samen met woningcorporaties aan grote projecten. Kortom, hoe groot of hoe klein uw project ook is wij kunnen gegarandeerd iets voor u betekenen! Goede kwaliteit hoeft niet duur te zijn daar zijn wij het bewijs voor! Vraag vandaag nog uw offerte aan voor onze goedkoopste keukens tot €1000,-!


Kom langs in de Showroom!

Wilka Keukengroothandel

Smidsstraat 26A

8601 WB Sneek

info@wilkahandel.nl

085-30 35 682


De drie Goedkoopste Keukens

Binnen ons assortiment goedkoopste keukens hebben wij een selectie gemaakt van keukens om en nabij de €1000. Al deze keukens beschikken over een:

 

- Werkblad

- Spoelbak

- Kraan

- Combimagnetron 

- Koelkast

- Kookplaat

- Afzuiging

 

Tussen de drie goedkoopste keukens tot €1000,- zitten een paar kleine verschillen, zodat er zeker een tussen zit die bij u past!

 

Modern en goedkoop!

 

Deze keuken kost slechts €975 en is daarmee onze goedkoopste keuken! Hij heeft een afmeting van 1.65 meter en beschikt eigenlijk over alles wat u nodig heeft. Deze basis keuken heeft zeker niet de uitstraling van €975 euro en kan nog helemaal worden aangepast op uw wens!


Strak design 

 

Deze keuken heeft een standaard prijs van €1025 en is 1.65 meter. Wat deze keuken extra heeft ten opzichte van de keuken van €975 is de opbergruimte. Heeft u veel spullen die u moet opbergen in de keuken? Dan is deze kastruimte zeker niet overbodig! 


Uniek en modern

 

Deze keuken is iets groter dan de andere twee keukens en is maar liefst 1.80 meter! Hij is bijna hetzelfde als de keuken van €1025 op de afmeting na. Bent u opzoek naar de goedkoopste keukens tot €1000,- ? Dan is een van deze keukens zeker iets voor u!


Waarom Wilka Keukenhandel?

Wilka handel is uw keukengroothandelaar in de goedkoopste keukens! De reden dat wij de keukens goedkoper kunnen aanbieden dan onze concurrenten is, omdat wij rechtstreeks vanuit de fabriek leveren. Naast budgetkeukens bieden wij ook basiskeukens en luxe keukens. Ontwerpt u liever uw keuken zelf? Het is bij ons natuurlijk mogelijk om uw keuken helemaal zelf te ontwerpen! Denk hierbij aan de keuze in kleuren en materialen. 

 

 

 

• Altijd een scherpe eerlijke offerte

• Vooraf in 3D ontwerpen

• Goede nazorg (wij blijven het aanspreekpunt betreft uw keuken!)

• 40% goedkoper dan de concurrent!

• Nummer 1 aanbieder in de goedkoopste keukens tot €1000

 

 


 De klant is nummer 1 en we gaan net zolang op zoek totdat wij samen met u, uw perfecte droomkeuken hebben samengesteld! Via onze website is kunt u met onze speciale 3D tool uw eigen keuken helemaal naar wens inrichten. Wij zijn gespecialiseerd in zowel kleine als grote projecten en beschikken over jaren lange ervaring. Zo voeren wij onder andere projecten uit voor de woningbouw, maar ook voor particulieren. Ook snappen wij natuurlijk als geen ander dat uw tijd kostbaar is daarom leveren wij altijd snel en compleet! 

 

 

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.