Goedkoop Keukenblok

Op zoek naar een goedkoop keukenblok? Stop dan nu met zoeken! Bij Wilka Keukenhandel is een complete keuken namelijk net zo duur als een goedkoop keukenblok! Wilka keukenhandel is namelijk 40% goedkoper dan al haar concurrenten! Het zou toch zonde zijn om geld uit te geven aan een goedkoop keukenblok als u voor hetzelfde geld een complete keuken kunt krijgen?

 

Een woonproject kost altijd al erg veel geld en dat begrijpen wij als geen ander. Hoe fijn zou het zijn als u ergens geld op kunt besparen? Daarnaast staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Wij streven er naar om continu de allerbeste prijs kwaliteit verhouding aan onze klanten aan te bieden. Stop maar snel met uw zoektocht naar een goedkoop keukenblok, wij helpen u liever aan een complete keuken!


Kom langs in de Showroom!

Wilka Keukengroothandel

Smidsstraat 26A

8601 WB Sneek

info@wilkahandel.nl

085-30 35 682


Een Complete Keuken voor de Prijs van een Goedkoop Keukenblok!

Als u een keuze moest maken tussen een goedkoop keukenblok en een complete keuken dan is de keuze snel gemaakt! Wij begrijpen dat u zich af vraagt hoe dit kan. Wij kunnen door rechtstreeks contact met de fabrikant snel complete keukens leveren tegen een lage prijs. Wilka keukens Sneek is niet alleen de goedkoopste van Nederland, maar wij zijn ook goedkoper dan de meeste Duitse keukenhandelaren!

 

De keukens worden voor u op maat gemaakt en worden niet geleverd in bouwpakketten. Dit is de snelste manier om u van uw nieuwe keuken te voorzien! U heeft bij ons de keuze uit budget keukens, basis keukens en luxe keukens. Deze kunnen naar eigen ontwerp met vele opties op uw wensen worden afgestemd. Wel is het zo dat de keukens compleet gemonteerd worden aangeleverd en hierdoor is geen volledig maatwerk mogelijk

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Waarom Wilka Keukenhandel?

Was u eerst van plan om een goedkoop keukenblok te kopen en bent u nu toch van gedachten veranderd? Wij van Wilka Keukenhandel verplaatsen ons altijd in onze klanten. Een hoge kwaliteit is erg belangrijk voor ons en dan wel zonder hoog prijskaartje.

 

Wij beschikken over jarenlange ervaring in deze branche en hebben zowel samengewerkt met particulieren als bedrijven. Hierdoor kunnen wij u vanuit onze expertise erg goed adviseren en dat doen wij ook graag! 

Daarnaast geloven wij in een goede nazorg. Dit betekend dat wij het aanspreekpunt blijven voor onze klanten bij problemen. Bij Wilka Keukenhandel meten wij uw keuken altijd vooraf in, maken wij technische tekeningen en ontwerpen we vooraf in 3D, zodat u nooit voor verassingen komt te staan!

 

• Snelle en goede levering

• Scherpe offertes

• Hoge servicegraad

• De allergoedkoopste!

 


Wilka Keukengroothandel: wij bieden u een complete keuken voor de prijs van een goedkoop keukenblok!