Budget Keukens

Budget keuken kopen? Wilka Keukens biedt veel keukens voor een scherpe prijs! Bent u op zoek naar de beste deal? Dan zoekt u natuurlijk bij Wilka Keukenhandel in Sneek. Onze groothandel in keukens is ruim 40% goedkoper dan een reguliere keuken! Maak gebruik van dit voordeel en neem snel contact met ons op. Maar wat is een budget keuken nu eigenlijk? Over het algemeen worden hier goedkope showroomkeukens mee bedoeld. Wij leveren onze keukens onder andere aan de bouwsector, vastgoedsector en klusbedrijven. Wilt u ook gebruik maken van onze voordelig geprijsde keukens? Vraag dan snel een offerte aan! 

Budget Keuken Kopen

Een budget keuken kunt u samenstellen naar uw persoonlijke wensen! Ontwerp uw eigen keuken of laat dit door ons doen. Wat u ook wenst, wij kunnen het voor u leveren. De keukens zijn kwalitatief gelijk aan de luxe keukens of basis keukens. Het is echter niet mogelijk om maatwerk te leveren betreffende de kastjes (kasten op maat) en het aanbod keukenkastjes is kleiner. Aangezien de keukenkastjes al gemonteerd worden in de fabriek kunnen hier geen aanpassingen aan worden verricht. 

De Budget Keukens van Wilka – nergens goedkoper!

Aangezien wij veel verschillende keukens leveren aan de zakelijke en de particuliere markt, verandert het aanbod regelmatig. Wij volgen de trends nauwgezet en kunnen hier gemakkelijk op inspelen. Wilt u meer weten over de nieuwe collectie keukens? Neem dan contact op met onze specialisten. Kom onze nieuwste budget keukens bekijken in de showroom of bekijk diverse productfolder op onze website!

wij zijn dealer van:

Eigenschappen Budgetkeukens

De Budgetkeukens van Wilka groothandel zijn er in veel verschillende soorten en maten. Ook daarom kunt u kiezen uit ruim 37 fronten of kleuren, verschillende plinthoogtes, 22 werkblad kleuren en 28 verschillende grepen. Alle keukens worden geproduceerd in Duitsland en worden voor gemonteerd geleverd. Zo kunt u de keuken snel installeren! Ideaal wanneer u een bouw- of installatiebedrijf hebt, of wanneer u een aantal huizen voordelig van een nieuwe keuken moet voorzien. De kasthoogtes gaan tot 720 mm, plinthoogtes variabel tussen de 100 mm en 200 mm. De werkhoogte van het blad is variabel tussen de 910 mm en 960 mm. De keukens zijn alleen semi-greeploos mogelijk! Daarnaast kunt u kiezen tussen lade demping en deur demping. Als u aanvullende wensen heeft kunt u altijd contact opnemen, De keuken is op maat van uw situatie te verkrijgen. 

Eigenschappen budgetkeukens:

 

-Duits fabricaat

-voor gemonteerd (geen bouwpakketkeuken)

-kasthoogte 720 mm

-plinthoogte variabel tussen 100 mm en 200 mm

-werkhoogte variabel tussen 910 mm en 960 mm

-37 type/kleuren fronten

-8 kast kleuren

-22 werkblad kleuren

-28 verschillende grepen

-alleen semi greeploos mogelijk

-op maat van uw situatie te verkrijgen

-speciaal maatwerk in kasten niet mogelijk

-kleinere keuze in kasten t.o.v. de luxere programma's

-lade demping 

-deur demping