Budget keuken

De keukens op de foto's hieronder, zijn allemaal uit ons budget assortiment samengesteld. Zoals u kunt zien, zijn de mogelijkheden in ons budget-assortiment enorm! Wilt u gebruik maken van deze voordelig geprijsde keukens? Vraag dan snel een offerte aan, voor prijsvoorbeelden van de budget keukens, klik op deze regel!

Budget/projectkeuken Kopen

Een budget keuken kunt u samenstellen naar uw persoonlijke wensen! Ontwerp uw eigen keuken of laat dit door ons doen. Wat u ook wenst, wij kunnen het voor u leveren. De keukens zijn kwalitatief gelijk aan de luxe keukens of basis keukens. Het is echter niet mogelijk om maatwerk te leveren betreffende de kastjes (kasten op maat) en het aanbod keukenkastjes is kleiner. Aangezien de keukenkastjes al gemonteerd worden in de fabriek kunnen hier geen aanpassingen aan worden verricht. 

De Budget Keukens van Wilka – nergens goedkoper!

Aangezien wij veel verschillende keukens leveren aan de zakelijke en de particuliere markt, verandert het aanbod regelmatig. Wij volgen de trends nauwgezet en kunnen hier gemakkelijk op inspelen. Wilt u meer weten over de nieuwe collectie keukens? Neem dan contact op met onze specialisten. Kom onze nieuwste budget keukens bekijken in de showroom of bekijk diverse productfolder op onze website!

wij zijn dealer van:

Waarom kiest u voor ons?

-wij zijn gespecialiseerd in kleine en grote projecten

-wij hebben jaren lange keuken ervaring

-wij zijn het goedkoopste adres van Nederland en Duitsland

-wij ontzorgen u, uw tijd is kostbaar

-wij zijn een no-nonsense bedrijf

-wij meten in (uw keuken past altijd)

-wij ontwerpen in 3-D

-wij maken technische tekeningen en leidingsschema's

-wij geven u gelijk de scherpst mogelijke offerte

-wij leveren snel en alleen compleet

-wij geven goede service

-wij zijn het aanspreekpunt voor uw klant bij storingen