Budget Keuken Outlet

Budget Keuken Outlet – Wilka Keukenhandel is dé plek waar je terecht kunt voor goedkope keukens of een goed advies. Wij zijn onder andere leverancier van de beste Duitse keukenmerken en leveren onze producten in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Curaçao. Onze outlet keukens bestaan uit een groot assortiment, ook voor een kleinere portemonnee. Dus kom snel langs bij onze showroomkeuken uitverkoop!

 

Komt u ook wel eens in een budget keuken outlet? Grote kans dat alle keukens in de uitverkoop gebruikte keukens zijn, die al sinds jaar en dag in een andere showroom staan. De modellen zijn vaak verouderd en er kunnen zich beschadigingen voordoen. Bij Wilka’s complete keuken outlet store kiest u uitsluitend uit nieuwe keukens, tot wel 40% goedkoper! De keukens worden voor gemonteerd aangeleverd en zijn zelfs te personaliseren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze budget keuken outlet store? Kom dan snel langs in de showroom! 


Kom langs in de Showroom!

Wilka Keukengroothandel

Smidsstraat 26A

8601 WB Sneek

info@wilkahandel.nl

085-30 35 682


Wilka Keuken Outlet Store – Nieuwe Keukens tot 40% Goedkoper!

Structurele Korting, tot wel 40% op alle nieuwe Duitse Keukens: Dat is de garantie waar Wilka Keukenhandel voor staat. Wij leveren onze keukens onder andere aan vastgoedbedrijven en de bouwsector. Aangezien de prijs van een nieuwe keuken zeer laag is op onze budget keuken outlet, kiezen de grotere partijen vaak voor ons. Wij leveren de keukens compleet voor gemonteerd aan, direct uit de fabriek! U betaalt dus alleen het broodnodige en geen kosten voor op- en overslag.

 

Wij begrijpen als geen ander dat de ondernemer zijn tijd slechts één keer kan besteden. Ook daarom proberen wij u zo veel mogelijk te ontzorgen. Met onze jarenlange ervaring en razendsnelle levering kunt u op ons rekenen: wij zijn een no-nonsense bedrijf dat alleen staat voor de allerbeste service. Op onze budget keuken outlet kunt u gemakkelijk een nieuwe keuken vinden voor structureel de laagste prijs. Kom langs bij onze complete keuken outlet of vraag een offerte aan.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Outlet Keukens Kopen

Outlet keukens kopen? In dat geval is Wilka Keukenhandel de partner voor uw bedrijf! Wij kunnen uw nieuwe showroomkeuken leveren compleet met technische tekeningen en leidingsschema’s, zorgen ervoor dat uw keuken past en meten altijd. Benieuwd wat er te vinden is? Kom dan eens langs bij onze keuken outlet! Natuurlijk kunt u ook uw eigen keuken ontwerpen.

Hoe kan ik gemakkelijk een outlet keuken kopen?

  • Zelf een keuken ontwerpen
  • Direct een offerte aanvragen
  • Contact opnemen over offerte
  • Langskomen in de showroom!

 

Daarnaast is onze service ook gericht op nazorg. Is er na het monteren alsnog een probleem met de keuken? Dan zijn wij het aanspreekpunt van uw klant! U kunt altijd een afspraak inplannen met een van onze specialisten, helpen u met de aanschaf van een nieuwe keuken in onze showroomkeukens uitverkoop. Een showmodel van de keuken is te bewonderen door op de afbeeldingen te klikken.

 

 

 

 


Outlet Keukens MErken

In onze complete keuken outlet vindt u uitsluitend de beste merken keukens, direct geleverd uit de fabriek. Wij zijn de leverancier van de twee grootste keuken merken uit Duitsland en kunnen uw keuken snel en compleet aanleveren. Indien gewenst maken wij zelfs technische tekeningen! Dus, bent u op zoek naar goedkope keukens, basis keukens of luxe keukens? Bekijk deze merken dan of navigeer naar de bijbehorende pagina’s. Bekijk voor een volledig overzicht van alle keukenmerken en verschillende producten de bijbehorende merken pagina.

Nobilia Outlet Keukens

Nobilia keukens – Altijd 40% goedkoper dan de concurrentie! Bestel uw Nobilia keuken bij Wilka Keukenhandel, de beste keuken outlet store van Nederland!  Nobilia is echt het neusje van de zalm wanneer het aankomt op degelijke, complete keukens. Het bedrijf is al meer dan 70 jaar actief in de markt en is eigenlijk alleen maar gegroeid sinds de jaren ’50 van de vorige eeuw. Nobilia levert betaalbare kwaliteit voor een schappelijke prijs.

Schroder Outlet Keukens

Spotgoedkope Schroder Keukens bestelt u natuurlijk bij Wilka Keukenhandel – de groothandel in voor gemonteerde Duitse showroom keukens. Oorspronkelijk ontwikkelde Schröder Kuchen buffetkasten, later is de productie overgeschakeld naar inbouwkeukens. Schroder keukens zijn natuurlijk te vinden in onze budget keuken outlet store, samen met vele anderen! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met onze specialisten.


Showroomkeukens Uitverkoop

In onze showroomkeuken uitverkoop zult u in ieder geval geen gebruikte keukens of showmodel keukens vinden. Onze producten zijn te bewonderen in de budget keuken outlet, maar worden direct uit de fabriek geleverd. Zo hoeft u dus geen rekening te houden met vervoer, op of overslag en logistieke planning. Het enige dat u hoeft aan te geven is waar u wilt dat de keukens geleverd worden!

 

 

Bij ons dus geen showroomkeuken uitverkoop, maar nieuwe keukens, altijd tot 40% goedkoper! Dat is waarom u langskomt in onze budget keuken outlet: veel kwaliteit voor een voordelige prijs. Meer weten over outlet showroomkeukens? U kunt altijd even langskomen bij onze winkel waar de keukenspecialisten altijd voor u klaar staan. Zij regelen alles en zorgen ervoor dat de keuken probleemloos wordt geleverd. De prijs van een showroomkeuken kunt u vinden op de pagina: prijsvoorbeelden. Komt u er niet uit? Neem dan contact op.

Service van Wilka, de Budget Keuken Outlet

Wilka Keukenhandel is de grootste budget keuken outlet van Nederland en gemiddeld tot 40% goedkoper dan de concurrentie! Wij assisteren, ontzorgen en regelen alles om uw keuken te leveren. Waarom kiest u voor ons? Simpel. Wij kunnen door onze jarenlange ervaring in de branche met zekerheid zeggen dat wij de specialist zijn voor zowel grote als kleine projecten. Daarnaast is Wilka Keukenhandel het goedkoopste adres voor keukens in Nederland en Duitsland! Wij geven u de scherpste offerte en zorgen voor uw project. Ook onze service staat buiten kijf: wij zijn namelijk het aanspreekpunt voor uw klanten wanneer zij problemen ondervinden met de outlet showroomkeuken. Zo hoeft u zich na het opleveren nergens meer druk om te maken! In overleg kunnen wij ook het inbouwen verzorgen, hetzij door middel van betrouwbare partners.