Basiskeuken

Basiskeuken bij Wilka Keukenhandel bestellen? Slimme keuze! Wij kunnen namelijk zeer voordelig geprijsde keukens leveren aan de vastgoedsector, particulieren, woningbouwverenigingen of klusbedrijven. Onze keukengroothandel is ruim 40% goedkoper dan een reguliere keuken van

bijvoorbeeld Ikea! Heeft u ook behoefte aan een basiskeuken? Vraag snel een offerte aan om meer te weten te komen over de mogelijkheden. Wilka Keukengroothandel is gespecialiseerd in het leveren van basiskeukens, direct uit de fabriek. De basiskeukens worden hier gemonteerd en hoeven dus alleen maar geïnstalleerd te worden. U kunt kiezen uit een ruime selectie deuren, kastkleuren, grepen en meer.

Basiskeuken Kopen

Basiskeuken kopen? Bij Wilka Keukengroothandel profiteert u van hoge kortingen en een ruime selectie basiskeukens. De keukens kunnen strak worden uitgevoerd, met een combinatie van hoogglans en hout. Bent u meer op zoek naar een landelijke keuken? Kijk eens tussen het

assortiment en maak uw keuze.

 

Bij deze keukens is maatwerk beperkt mogelijk. Wanneer het om kwaliteit gaat loopt Wilka voorop. Wij leveren uitsluitend de beste basiskeukens en bieden een ruim keuzeaanbod. Meer informatie nodig over basiskeukens kopen? Neem dan snel contact met ons op.

Wat is een Basiskeuken?

Een basiskeuken is bij Wilka een voor gemonteerde keuken, rechtstreeks geleverd uit de fabriek. Deze keuken kan enigszins worden gepersonaliseerd door de kleuren van de kastjes, het werkblad, grepen en meer naar uw persoonlijke voorkeur aan te passen. Daarnaast zijn deze keukens standaard geleverd met kast- en ladedemping. De basiskeukens zijn van het merk: Nobilia. Ze worden geproduceerd in Duitsland, conform strenge design en kwaliteitseisen.

Basiskeuken eigenschappen

Bent u benieuwd naar de eigenschappen van een basiskeuken? Wij hebben ze hier voor u op een rij gezet. Maak uw keuze vandaag nog en vraag een offerte aan. Zo kunt u gemakkelijk en snel een basiskeuken kopen!

  • Duits Fabricaat van het merk Nobilia
  • Voor gemonteerde keukens
  • Beperkt maatwerk mogelijk
  • Standaard met Lade demping en Deur demping

Kasten

De basiskeukens van Wilka maken gebruik van een kasthoogte van 720mm. Dit is de standaard maat, eventueel kan er gekozen worden voor een XXL-variant van 780mm. De kasten kunnen worden uitgevoerd in meer dan 30 kleuren en zijn onderdeel van een groot programma!

Werkbladen en Grepen

De werkbladen in de basiskeukens kunnen worden uitgevoerd in meer dan 80 kleuren. Ook kunt u kiezen uit 146 type/kleuren fronten om uw basiskeuken een professionele uitstraling te geven. Ook heeft u de keuze uit 136 verschillende grepen om de kasten en lades mee op te leuken. Uiteraard kunnen deze keukens ook greeploos worden uitgevoerd.

Eigenschappen basiskeukens:

 

-Duits fabricaat

-voorgemonteerd (geen bouwpakketkeuken)

-kasthoogte 720 mm (standaard) of 780mm (XXL)

-plinthoogte variabel tussen 100 mm en 200 mm

-werkhoogte variabel tussen 860 mm en 1020 mm

-146 type/kleuren fronten

-35 kast kleuren

-81 werkblad kleuren

-136 verschillende grepen

-greeploos mogelijk

-op maat van uw situatie te verkrijgen

-groot kasten programma

-beperkt maatwerkmogelijk

-standaard ladedemping

-standaard deurdemping

wij zijn dealer van: