Basis keukens

Basiskeuken bij Wilka Keukenhandel bestellen? Slimme keuze! Wij kunnen namelijk zeer voordelig geprijsde keukens leveren aan de vastgoedsector, woningbouwverenigingen of klusbedrijven. Onze keukenhandel is ruim 40% goedkoper dan een reguliere keuken van bijvoorbeeld Ikea! Heeft u ook behoefte aan een basiskeuken? Vraag snel een offerte aan om meer te weten te komen over de mogelijkheden. Wilka Keukenhandel is gespecialiseerd in het leveren van basiskeukens, direct uit de fabriek. De basiskeukens worden hier gemonteerd en hoeven dus alleen maar geïnstalleerd te worden. U kunt kiezen uit een ruime selectie deuren, kastkleuren, grepen en meer.

Keukens

Badkamermeubels

Basis keuken kopen

Basiskeuken kopen? Bij Wilka Keukenhandel profiteert u van hoge kortingen en een ruime selectie basiskeukens. De keukens kunnen strak worden uitgevoerd, met een combinatie van hoogglans en hout. Bent u meer op zoek naar een landelijke keuken? Kijk eens tussen het assortiment en maak uw keuze.

 

 

Bij deze keukens is maatwerk beperkt mogelijk. Wanneer het om kwaliteit gaat loopt Wilka voorop. Wij leveren uitsluitend de beste basiskeukens en bieden een ruim keuzeaanbod. Meer informatie nodig over basiskeukens kopen? Neem dan snel contact met ons op.

Wat is een basis keuken

Een basiskeuken is bij Wilka een voor gemonteerde keuken, rechtstreeks geleverd uit de fabriek. Deze keuken kan enigszins worden gepersonaliseerd door de kleuren van de kastjes, het werkblad, grepen en meer naar uw persoonlijke voorkeur aan te passen. Daarnaast zijn deze keukens standaard geleverd met kast- en ladedemping. De basiskeukens zijn van het merk: Nobilia. Ze worden geproduceerd in Duitsland, conform strenge design en kwaliteitseisen.

Basis keuken eigenschappen

Bent u benieuwd naar de eigenschappen van een basiskeuken? Wij hebben ze hier voor u op een rij gezet. Maak uw keuze vandaag nog en vraag een offerte aan. Zo kunt u gemakkelijk en snel een basiskeuken kopen!

 

  • Duits Fabricaat van het merk Bauformat
  • Voor gemonteerde keukens
  • Beperkt maatwerk mogelijk
  • Standaard met Lade demping en Deur demping

Keuken

De basiskeukens van Wilka maken gebruik van een XXL kasthoogte van 780 mm, dit is de standaard maat. De kasten kunnen worden uitgevoerd in meer dan 30 kleuren en zijn onderdeel van een groot programma!

Werkbladen en grepen

De werkbladen in de basiskeukens kunnen worden uitgevoerd in meer dan 80 kleuren. Ook kunt u kiezen uit 146 type/kleuren fronten om uw basiskeuken een professionele uitstraling te geven. Ook heeft u de keuze uit 136 verschillende grepen om de kasten en lades mee op te leuken. Uiteraard kunnen deze keukens ook greeploos worden uitgevoerd.

Eigenschappen basiskeukens:

 

-Duits fabricaat

-voorgemonteerd (geen bouwpakketkeuken)

-kasthoogte 720 mm (standaard) of 780mm (XXL)

-plinthoogte variabel tussen 100 mm en 200 mm

-werkhoogte variabel tussen 860 mm en 1020 mm

-146 type/kleuren fronten

-35 kast kleuren

-81 werkblad kleuren

-136 verschillende grepen

-greeploos mogelijk

-op maat van uw situatie te verkrijgen

-groot kasten programma

-beperkt maatwerkmogelijk

-standaard ladedemping

 

-standaard deurdemping

wij zijn dealer van:

Eigenschappen Budgetkeukens

De Budgetkeukens van Wilka groothandel zijn er in veel verschillende soorten en maten. Ook daarom kunt u kiezen uit ruim 37 fronten of kleuren, verschillende plinthoogtes, 22 werkblad kleuren en 28 verschillende grepen. Alle keukens worden geproduceerd in Duitsland en worden voor gemonteerd geleverd. Zo kunt u de keuken snel installeren! Ideaal wanneer u een bouw- of installatiebedrijf hebt, of wanneer u een aantal huizen voordelig van een nieuwe keuken moet voorzien. De kasthoogtes gaan tot 720 mm, plinthoogtes variabel tussen de 100 mm en 200 mm. De werkhoogte van het blad is variabel tussen de 910 mm en 960 mm. De keukens zijn alleen semi-greeploos mogelijk! Daarnaast kunt u kiezen tussen lade demping en deur demping. Als u aanvullende wensen heeft kunt u altijd contact opnemen, De keuken is op maat van uw situatie te verkrijgen. 

Eigenschappen budgetkeukens:

 

-Duits fabricaat

-voor gemonteerd (geen bouwpakketkeuken)

-kasthoogte 720 mm

-plinthoogte variabel tussen 100 mm en 200 mm

-werkhoogte variabel tussen 910 mm en 960 mm

-37 type/kleuren fronten

-8 kast kleuren

-22 werkblad kleuren

-28 verschillende grepen

-alleen semi greeploos mogelijk

-op maat van uw situatie te verkrijgen

-speciaal maatwerk in kasten niet mogelijk

-kleinere keuze in kasten t.o.v. de luxere programma's

-lade demping 

-deur demping 

Waarom kiest u voor ons?

Informatie


-wij zijn gespecialiseerd in kleine en grote projecten

-wij hebben jaren lange keuken ervaring

-wij zijn het goedkoopste adres van Nederland en Duitsland

-wij ontzorgen u, uw tijd is kostbaar

-wij zijn een no-nonsense bedrijf

-wij meten in (uw keuken past altijd)

-wij ontwerpen in 3-D

-wij maken technische tekeningen en leidingsschema's

-wij geven u gelijk de scherpst mogelijke offerte

-wij leveren snel en alleen compleet

-wij geven goede service

-wij zijn het aanspreekpunt voor uw klant bij storingen

adres (bezoek alleen op afspraak)

 

Wilka Keukengroothandel B.V.

Smidsstraat 26A

8601 WB Sneek, Friesland

info@wilkahandel.nl

Telefonisch contact